برخی از این مشاهدات توسط دانشمندان توجیه شدهاند اما بسیاری از آنها همچنان در هالهای از ابهام و ناشناخته باقی ماندهاند. در ادامه ۱۰ گزارش از مشاهده بشقاب پرنده ها در جهان که تا کنون هیچ توضیح علمی و منطقیای برای توجیه آنها ارائه نشده است، معرفی خواهند شد. پیشنهاد میکنم قبل از این که شروع به خواندن این مطلب کنید، مطلب همه آنچه که که درباره برخورد نزدیک با یوفوها باید بدانید! را بخوانید.
10- مکان وقوع: ترکیه
تاریخ وقوع: ۲۰۰۸
نوع برخورد، از نوع: ۱
نگهبان شب مجتمع ینی کنت در این سال ادعا کرد از چندین جسم پرنده بیگانه طی دورهای چهار ماهه تصویر برداری کرده است. این تصاویر توسط مرکز تحقیقات علوم فضایی سایروس به عنوان مهمترین تصاویری که تاکنون از بشقاب پرنده ها به ثبت رسیده است، مورد بررسی قرار گرفتند.
9- مکان وقوع: بلژیک
تاریخ وقوع: ۱۹۸۹ و ۱۹۹۰
نوع برخورد، از نوع: ۱
در حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر در این روز اعلام کردند شاهد پرواز جسمی سه ضلعی عظیم، بی صدا و سیاه رنگی بودهاند و در حدود دو هزار و ۶۰۰ اظهاریه در رابطه با آنچه دیده شده بود نوشته شد. این جسم توسط رادارهای ناتو نیز ردیابی شد.
از تمامی گزارشهای رسیده مبنی بر دیده شدن بشقاب پرنده، یکی از پروندههایی که بیشترین شاهدان را دارد، مورد بلژیک سال ۱۹۸۹ است که تقریباً حدود ۳۰ گروه مختلف و سه گروه پلیس که هر کدام در ایستگاه خاصی حضور داشتند، آن را گزارش کردهاند و در تمامی این گزارشها دیده شدن شیء پرنده مثلثی شکل و مسطح با چراغهایی زیر آن در ارتفاع پایین به ثبت رسیده است. به گفته شاهدان، هنگامی که بشقاب پرنده از آسمان شهر لی یژ بلژیک به طرف مرز هلند و آلمان میگذشت، هیچ صدایی از این جسم ناشناخته غول پیکر به گوش نمیرسید. چند ماه پس از این ماجرا، اتفاق شگفت انگیز دیگری به وقوع پیوست.
بدین ترتیب که در ۳۰ مارس سال ۱۹۹۰ یکی از کاپیتانهای پلیس ملی بلژیک با قرارگاه نظامی کشور تماس گرفت و با عصبانیتی توام با اضطراب خبر عبور یک شیء بزرگ مثلثی شکل را از آسمان بلژیک داد و همزمان با این تماس، رادارهای دو ایستگاه زمینی که یکی از آنها ایستگاه کنترل ناتو در نزدیکی شهر گلونز واقع در شمال شرقی بروزل بود، از به ثبت رسیدن سیگنالهایی مبنی بر وجود جسم ناشناختهای در صفحههای نمایش خود خبر دادند.
پس از اینکه سیستم اطلاع رسانی تمامی پایگاهها فعال شد، مسؤولان با کمال تعجب مشاهده کردند که چهار ایستگاه دیگر گزارشی مشابه دو ایستگاه دیگر دریافت کردهاند. همه ایستگاهها خبر دادند که شیء ناشناخته روی صفحه رادار آنها به آرامی در حال حرکت است و سیگنالهایی ارسال میکند که به هیچ عنوان قابل شناسایی نیستند.
سریعاً دستور به پرواز درآمدن دو جنگنده اف ۱۶ برای شناسایی جسم ناشناخته پرنده صادر شد و یکی از جتها رادارش را روی جسمی که مثل نقطه کوچکی در صفحه علامت میداد، قفل کرد. به گزارش خلبان تنها چند ثانیه پس از اینکه روی هدف متمرکز شد، هدف مورد نظر سرعتش را افزایش داد و به سرعت از محدوده رادار دور شد و بدین ترتیب پس از یک ساعت عملیات تعقیب و گریز پرنده ناشناخته در آسمان شب بروزل ناپدید شد؛
«بشقاب پرنده با سرعت بسیاری که حاکی از داشتن تکنولوژی بسیار بالا بود مانور داد و رادار حدود پنج ثانیهای علامت داد که جسم پرنده از ارتفاع ۳۰۴۸ متری به ۱۵۳ تغییر ارتفاع داده اما دوباره به سرعت به ارتفاع اولیه برگشت»
این نکته قابل توجه را خلبان جت اف ۱۶ هنگام تعقیب بشقاب پرنده گزارش کرد.
تا چند ماه مردم شب و روز همچنان بشقاب پرنده را در آسمان میدیدند و بیشتر از ۱۰۰۰ مورد گزارش دیده شدن این جسم پرنده ناشناخته به پلیس داده شد. به اظهار شاهدان این جسم آن قدر در ارتفاع پایین حرکت میکرد که با چشم غیر مسلح هم دیده میشد و داستان یوفو به یکی از مهمترین موضوعات رسانههای بلژیک تبدیل شد.
شاهدان به محض دیدن شیء پرنده دوربینهایشان را روی آن تنظیم میکردند و عکس میانداختند تا به خیال خودشان سند معتبری تهیه کنند اما مسأله رمزآلود این ماجرا در این بود که هرچه میکوشیدند تا از این پرنده آهنین عکس بگیرند به هیچ عنوان امکان پذیر نبود و هنگام ظاهر کردن نگاتیوها، تمامی عکسهای گرفته شده یا تار میشد یا میسوخت.
پروفسور آگوست میسن -استاد فیزیک دانشگاه کاتولیک در لووین- نور مادون قرمز را علت اصلی تار شدن تمامی عکسهای گرفته شده خواند و حتی او برای اثبات کردن این تئوری، شیئی را در معرض اشعه مادون قرمز قرار داد و سپس از آن عکس گرفت. نتیجه دقیقاً همان چیزی بود که برای عکسهای گرفته شده از یوفوی مثلثی اتفاق افتاد. با همه تلاشی که مردم برای داشتن کوچکترین مدرکی از بشقاب پرنده به کار بستند سرانجام یکی از شاهدان موفق شد در ماه آوریل سال ۱۹۹۰ از فیلم ویدئوییای که گرفته بود عکسی تهیه کند. در آن عکس سطح زیرین شیئی که در سه نقطه آن چراغهایی روشن بود به خوبی نشان داده شده بود و این فریم عکس در سراسر جهان به نمایش گذاشته شد که نمونه کلاسیک از یک بشقاب پرنده است. با وجود نزدیک به ۱۰۰۰ شاهد ماجرا، جتهای فرستاده شده برای تعقیب بشقاب پرنده، تأیید رادارها و نظامیان، دیده شدن یوفوها در بلژیک یکی از مستندترین مواردی است که نمیتوان آن را انکار کرد.
توجیه: توضیح و توجیه قانع کنندهای درباره این این جسم پرنده ارائه نشده است و تنها برخی معتقدند تعدادی از شاهدان به احتمال زیاد هلیکوپتری را با بشقاب پرنده اشتباه گرفتهاند.
8- مکان وقوع: برزیل
تاریخ وقوع: ۱۹۸۶
نوع برخورد، از نوع: ۱
این ماجرا میان برزیلیها به «شب بشقاب پرنده ها در برزیل» شهرت دارد؛ شبی اسرارآمیز در ماه می سال ۱۹۸۶ که ۲۱ شیء ناشناخته برفراز آسمان شهرهای ریودوژانیرو، سائوجوز و سائوپائولو نمایان شدند و در پی آن تعداد زیادی جت به آسمان پرواز کرد تا بلکه اجسام پرنده را شناسایی کنند؛ اما به محض اینکه رادارها موقعیت اجسام را شناسایی میکردند و به آنها نزدیک میشدند، در کمال تعجب ناپدید میشدند.
توجیه: محققان این اجسام پرنده را ذرات ناشی از برخورد ایستگاه فضایی سوویت با اتمسفر اعلام کردند.
7- مکان وقوع: ایران
تاریخ وقوع: ۱۹۷۶
نوع برخورد، از نوع: ۲
سالها پیش رویدادی در تهران رخ داد که هم اکنون به عنوان یکی از ۱۰ پروندهٔ برتر مربوط به مشاهدهٔ اشیاء پرندهٔ ناشناس در جهان مطرح شده است. در این حادثه، هواپیماهای جنگندهٔ ارتش ایران و یک شئ پرنده ناشناس تا مرز درگیری پیش رفتند.
نیمه شب بیست و هشتم شهریور ۱۳۵۵ برای کارکنان برج مراقبت فرودگاه مهرآباد شبی معمولی و خسته کننده بود تا این که تماسهای مکرر ساکنان مناطق شمالی تهران آنها را متوجه حضورشی پرنده ناشناسی برفراز شمیران کرد.
لحظاتی بعد دو فروند جنگنده اف-۴ پایگاه هوایی شاهرخی در همدان به سمت تهران ترک میکنند تا درباره پرواز اینشی ناشناس تحقیق کنند. به گفته سرتیپ جعفری، پس از تماس مسوول برج مراقبت مهرآباد با تیمسار یوسفی، فرمانده کشیک نیروی هوایی، دو فانتوم این نیرو از همدان روانه تهران میشوند.
سرنشینان جنگنده اول پس از نزدیک شدن به شی پرنده ناشناس برفراز تهران متوجه از کار افتادن آلات دقیق و وسایل ارتباط رادیویی خود میشوند و مجبور به برگشت به پایگاه شاهرخی میشوند. در این حال، آقای جعفری که به همراه سروان دمیریان، خلبان دوم خود به فاصله ده دقیقه پس از هواپیمای اول پایگاه را ترک کرده بود، سعی میکند با نزدیک شدن به شی ناشناس، با چشم و به وسیله رادار آن را ارزیابی کند.
آقای جعفری مشاهدات خود از این شی را این طور بیان میکند:
«حرکتهای خیلی سریع میکرد و با سرعت بالا جابجا میشد. از خود چهار نور ساطع میکرد. از قسمت بالای آن نوری قرمز و چشمک زن، در پایین نوری نارنجی رنگ و در طرفین نوری آبی رنگ ساطع میشد. این نورها به قدری شدید بودند که امکان دیدن بدنه این شی وجود نداشت».
با نزدیک شدن جنگنده اف-۴ به فاصله ۴۰ کیلومتری شی پرنده ناشناس که به سمت بیابانهای جنوب تهران در حال حرکت بود، جسم نورانی کوچکی از آن جدا میشود و به سمت هواپیمای ایرانی حرکت میکند.
سرتیپ جعفری در این باره میگوید:
«من فکر کردم موشکی به سمت من شلیک شده و سعی کردم با موشک حرارتی آن را هدف قرار دهم. ولی وقتی موشکم را انتخاب کردم، متوجه از کار افتادن آلات دقیق و خاموش شدن همه چراغها بر روی صفحه مقابلم شدم. در آن لحظه آلات دقیق شروع به نوسان کردند و ارتباط رادیویی هم از کار افتاد».
آقای جعفری درباره احساس خود در آن لحظه میگوید: «هم حس کنجکاوی داشتم و هم این که با گذشت زمان وحشت برم داشت». با ادامه حرکت جسم نورانی به طرف جنگنده اف-۴، آقای جعفری تصمیم میگیرد در صورت نزدیکتر شدن آن، به بیرون بپرد ولی با فاصله گرفتن هواپیما از شی پرنده ناشناس اصلی، جسم نورانی به سوی سفینه اصلی بر می گردد. در این حال، به گفته آقای جعفری به او دستور فرود در تهران داده میشود و همزمان جسم نورانی دیگری از شی ناشناس جدا میشود و با سرعت بالا به دور جت اف-۴ حرکت میکند.
پرویز جعفری میگوید هنگام پرواز به سمت مهرآباد، ناگهان متوجه حرکت یک شی ناشناس دیگر از شمال تهران به سوی خود میشود. یک چیزی از ارتفاع خیلی پایین از بالای سر من رد شد. این یکی خط کش مانند بود و مانندشی ناشناس اول گرد نبود.
پرویز جعفری هنگام فرود متوجه حرکت جسم نورانی دیگری از شی پرنده ناشناس اصلی به سمت زمین در منطقه کهریزک میشود و با گزارش این موضوع بار دیگر مأموریت پیدا میکند به سمت آن حرکت کند. با نزدیک شدن مجدد جت اف-۴ به شی پرنده ناشناس، آلات دقیق و رادار آن بار دیگر از کار می افتد و در نهایت مجبور به بازگشت به فرودگاه مهرآباد میشود.
آقای جعفری با اشاره به وقایع آن شب میگوید علاوه بر مسوولان ایرانی، آمریکاییها هم به این موضوع کنجکاوی نشان دادند و اسناد خود درباره آن را تا سالها به حالت طبقه بندی شده نگهداری میکردند. به گفته سرتیپ جعفری، اسنادی که به تازگی منتشر شده نشان میدهد یکی از ماهوارههای نظامی آمریکا پروازشی پرنده ناشناس برفراز تهران را ردگیری کرده بود.
پس از فرود هواپیمای آقای جعفری در تهران، او به همراه سروان دمیریان و دو خلبان اف-۴ دیگر مورد آزمایش پزشکی قرار گرفتند و هواپیماهای آنها از نظر آلودگی رادیواکتیوی بررسی شد. به گفته آقای جعفری، آزمایشهای پزشکی به طور متناوب برای ماهها ادامه داشت وهیچ مورد غیرطبیعی در بدن او و سایر خلبانان مشاهده نشد.
توجیه: توجیهی که توسط متخصصان ارائه شد نقص تجهیزات الکترونیکی و اشتباه در دید خلبان بوده است.
6- مکان وقوع: کانادا، اسکله شگ
تاریخ وقوع: ۱۹۶۷
نوع برخورد، از نوع: ۲
گزارشهای این واقعه نشان میدهد در این روز جرمی بزرگ با بندر شگ برخورد کرده است که وزارت دفاع کانادا پس از انجام تحقیقات و بررسیهای متعدد، این واقعه را به عنوان پدیدهای مرموز و حل نشده دسته بندی کرد.
توجیه: کمیته کاندان که مسئولیت تحقیق درباره بشقاب پرنده ها را به عهده دارد موفق به کشف واقعیت این حادثه نشد.
5- مکان وقوع: استرالیا، ملبورن، وستال
تاریخ وقوع: ۱۹۶۶
نوع برخورد، از نوع: ۱
در ششم آوریل سال ۱۹۶۶ بچههای دو مدرسه در وستال، یکی از شهرهای حومه ملبورن استرالیا مشغول درس خواندن بودند. یکی از دانش آموزان سرش را بلند کرد تا از پنجره کلاس بیرون را تماشا کند که ناگهان فریاد زد: «نگاه کنید، نگاه کنید، بشقاب پرنده! آنجاست پشت درختهای کاج». با فریاد او همه سرشان را به طرف پنجره برگرداندند تا بشقاب پرنده را تماشا کنند و در یک چشم برهم زدن بیش از ۲۰۰ دانش آموز و تقریباً همه کادر دو مدرسه سراسیمه از کلاسها خارج شدند و به طرف محل حادثه دویدند. اما وقتی که به چراگاه رسیدند شیء پرنده دوباره به پرواز درآمده و ناپدید شده بود و تنها اثری که از خود بر جای گذاشته بود، شکلی دایره وار از علفهای سوخته بود. نه تنها دانش آموزان و کارمندان مدرسه، شاهدان عینی این ماجرا بودند. بلکه شهروندان بسیاری هم دیده شدن جسم پرنده در آسمان را به پلیس گزارش کردند.
توجیه: با وجود اینکه شاهدان این پدیده همچنان بر آنچه دیدهاند پافشاری میکنند، سازمانهای استرالیایی این جسم ناشناخته را هواپیمای آزمایشی ارتشی خواندهاند.
4- مکان وقوع: آمریکا، تگزاس، لولند
تاریخ وقوع: ۱۹۵۷
نوع برخورد، از نوع: ۲
یکی از موارد حیرت آور و باور نکردنی مشاهده بشقاب پرنده، مورد لولند سال ۱۹۵۷ است. تقریباً هشت مورد گزارش مستند از دیده شدن اشیایی با مشخصات مشابه و گزارش تعدادی از ماموران اداره پلیس لولند و هفت مورد اثبات نشده توسط افراد ناشناخته در رابطه با این پرونده به ثبت رسیده است.
در این سال پلیس گزارشهای متعددی مبنی بر اینکه موتور خودرو این افراد در هنگام نزدیک شدن جسمی درخشان و تخم مرغی شکل به صورت ناگهانی از کار افتاده است از رانندگان دریافت کرد. به گفته رانندگان موتور خودروها پس از دور شدن این جسم مجدداً به صورت خوکار فعال شده است.
توجیه: نیروی هوایی علت این پدیده را طوفان الکترونیکی عنوان کرد.
3- مکان وقوع: آمریکا، واشنگتون
تاریخ وقوع: ۱۹۵۲
نوع برخورد، از نوع: ۱
درسال ۱۹۵۲ که مطالعه در مورد بشقاب پرنده ها به اوج خود رسیده بود، از ۱۲ تا ۲۹ جولای، فرودگاه ملی واشنگتن و پایگاه هوایی اندرو روی صفحه نمایش رادار خود اجرام آسمانی ناشناختهای را که در آسمان واشنگتن بر فراز کاخ سفید و پنتاگون با سرعت ۱۶۰ کیلومتر در ساعت در حال پرواز بودند، مشاهده کردند.
برج مراقبت فرودگاه واشنگتن به محض دیدن این اجرام در آسمان و دریافت گزارشهای دیگر از پایگاههای مختلف، فوراً به پایگاه هوایی اندرو چنین مخابره کرد: «برج اندرو، آیا کاملاً روی صفحه رادارت پوشش داری؟ در قسمت باند شرقی پایگاه هواپیمایی در حال پرواز میبینی؟»
از برج اندرو به برج مراقبت واشنگتن: «نه، هنوز چیزی معلوم نیست اما تماسهای زیادی در این مورد مخابره شده. در حال جست و جو هستیم»
«چطور نمیبینید هدف بسیار بزرگ است. اکنون به لبه غربی باند شما نزدیک شده، به شمال غربی باند شرقی. انگار قصد دارد از محوطه شمالی پایگاه عبور کند و به سمت شرق برود. تقریباً یک چهارم مایل از شمال غربی باند سمت راست فاصله دارد»
«اکنون هدف در چه وضعیتی قرار دارد؟»
«الان درپنج مایلی شرق قابل رویت است»
«از کجا آمده؟»
«به طور ناگهانی آن را در هفت مایلی شرقی یافتیم و از آن موقع در حال تعقیبش هستیم»
«میدان حرکتیش چگونه است؟»
«تاکنون که با سرعت یکنواختی در حال حرکت است»
این دو برج مراقبت همچنان در حال مخابره اطلاعات بودند که ناگهان برج اندرو چنین گزارش داد: «از پایگاه اندرو، از پایگاه اندرو... رادار، هدف بزرگی را به طرف شمال شرقی پایگاه اندرو نشان میدهد، بیشتر از دو عدد در محوطه جنوبی»
«به نظر میرسد چهار یا پنج تایی باشند مثل شهاب سنگ یا چیزی شبیه به آن هستند. چهار تا پنج عدد از آنها را در اطراف پایگاه اندرو نشان میدهد. اوه خدای من، باور نکردینه! خیلی زیاد هستند، خیلی هم سریع حرکت میکنند»
«دیگر در صفحه رادار قابل رویت نیستند»
به محض رد و بدل شدن چنین گزارشهایی بین دو برج مراقبت، نیروی هوایی آمریکا دستور به پرواز درآمدن دو جنگنده را صادر کرد اما به دلیل اینکه باند فرودگاه در دست تعمیر بود، این دو جنگنده با تأخیر به پرواز درآمدند. زمانی که در آسمان از اجسام سحرآمیز خبری نبود و آنها به آشیانه بازگشتند. همین که دو خلبان هواپیماهای خود را فرود آوردند، ناگهان همان علائم روی صفحه رادار نمودار شد و این بار جنگندهها سریعاً به پرواز درآمدند و با سرعت به سمت بشقاب پرنده ها حرکت کردند.
هیچ کس نفهمید که نورهای پرسرعت چه بودند و بحث برسر آنها بسیار داغ بود که یک هفته بعد، این اشیای پرنده بار دیگر در ۲۶ جولای در همان منطقه دیده شدند و مانند دفعه قبل، جنگندهها برای یافتن راز نورهای مبهم در آسمان واشنگتن به پرواز درآمدند. اما باز هم مانند مورد قبلی تا به آنها نزدیک میشدند هیچ چیز نمیدیدند و همه جا تاریک میشد و به محض اینکه به آشیانه باز میگشتند، بار دیگر رادارها وجود اجرام پرنده را در آسمان علامت میدادند.
توجیه: در ۲۹ جولای، کنفرانس خبری با حضور سرلشکر جان ای سامسفورد ترتیب داده شد و منابع رسمی اعلام کردند که اختلالات آب و هوایی و دما موجب شده تا نور زمین به درون ابرها ساطع شود و ابرها شبیه به اجسام شناور در آسمان به نظر برسند. اما این توضیح از نظر متخصصان شناسایی اجسام آسمانی پرنده و یوفوشناسان به هیچ عنوان قابل قبول نبود و حتی در «پروژه کتاب آبی» هم توجیه اختلال دما رد شده است. یکی از مسؤولان کنترل رادار در مورد این نظریه چنین اظهار نظر کرده است:
«علائم تغییرات دما روی صفحه رادار همیشه ضعیف هستند و به راحتی قابل تشخیص، زیرا به آرامی حرکت میکنند. متخصصان ما به خوبی میدانند که در هر شرایط آب و هواییای، آسمان به چه صورت خواهد شد و حتی وجود پرندگان هم در صفحه رادار به خوبی قابل تشخیص است. اما این علائم ناشناخته بسیار واضح بودند و با سرعتی باور نکردنی حرکت میکردند»
2- مکان وقوع: آمریکا
در ۱۲ جولای ۱۹۴۷
مشابه آنچه که آرنولد دیده بود
تاریخ وقوع: ۱۹۴۷
نوع برخورد، از نوع: ۲
کنت آرنولد در حال کمک برای یافتن یک هواپیمای گمشده بود که این ماجرای عجیب برایش اتفاق افتاد. او فکرش را هم نمیکرد که دیدههایش را دیگران باور کنند اما در تربیون روزنامه دیلی شیکاگو قسم خورد که گفتههایش عین واقعیت است:
«اولین چیزی که که به آن برخورد کردم یک سری نورهای ممتد بود که مستقیم به چشمم میتابید و چشمم را میزد انگار که یک آینه نور آفتاب را در چشمانم منعکس میکرد».
پس از اینکه او به همراه خلبانش ادعا کردند ۲۰ جسم پرنده را به صورت زنجیرهای در نزدیکی کوهستان رنیر دیدهاند، رسانهها این پرونده را مورد بشقاب پرنده نامیدند. آرنولد این اجرام را بشقابهای پرندهای توصیف کرد که بر روی آب حرکت میکردند.
توجیه: تا کنون توجیهی برای این پرونده ارائه نشده و ارتش آمریکا آن را توهم خوانده است.
1- مکان وقوع: آمریکا، نیومکزیکو، رازول
تاریخ وقوع: ۱۹۴۷
نوع برخورد، از نوع: ۳
در تمامی گزارشهای رسیده مبنی بر دیده شدن جسمی پرنده در آسمان، تا به حال هیچ موردی مانند حادثه رازول در سال ۱۹۴۷ جنجال به پا نکرده است. حامیان نظریه بشقاب پرنده ادعا میکنند ارتش آمریکا هواپیمای ناشناخته سقوط کرده را در این پدیده ضبط کرده است. این رویداد جنجالی که به خوبی تحت پوشش رسانهای قرار گرفت به یکی از پر طرفدارترین پدیدههای ناشناخته جهان تبدیل شده است.
توجیه: ارتش آمریکا برای توجیه این پدیده اعلام کرده است این انفجار به خاطر برخورد بالنی اکتشافی متعلق به برنامهای طبقه بندی شده در زمینه هواشناسی بوده است.
نمیدونم چیزی که ده یا دوازده سال پیش دیدم دقیقا چی بود ولی چون خاطره جالبیه که از ذهنم پاک نمیشه دوست دارم اینجا بگم برخلاف گردش و مانورهایی که از سفینه ها/شی نورانی اینطرف اونطرف میشه خوند من سقوط یک چیز نورانی رو غروب و وقتی که داشتم به خونه برمیگشتم دیدم گمونم ده سالم بود و از اونجایی که از یک کیلومتری حجم قابل توجهی رو دیدم شااااید به اندازه یک یخچال بوده باشه ولی قطعا به اندازه یک سفینه نبود نمیتونم دقیقا اندازشو بگم . من با دویدن سعی کردم خودمو بهش برسونم و دقیقا زمانی که… بیشتر بخوانید »
به نظرتون ناسا یا منطقه 51 یا دولت آمریکا بعضی چیزا درباره یوفو هارو از مردم مخفی میکنند؟
چون همه چیزو دارن توجیه میکنن…
آره=لایک نه=دیسلایک
غیر قابل انکار و جالب و عجیب مخصوصا تو ایران و بلژیک
با سلام . اینجانب عینا بشقاب پرنده را رویت کردم و حدودا ۱۷ ساله بودم و درمنطقه فشم در سال ۱۳۶۰ . چند بار از بالای سرم از ارتفاع حدود ۳۰ متری عبور کرد و رنگ نقره ای مات داشت و صدایی شبیه اینکه شن و سنگریزه را درون ظرفی تکان دهی میداد و به یکباره به آنی درجا توقف کرد و از مرکز آن به مانند یک استوانه کپسولی خارج شد و بشقاب پرنده به سرعت حرکت کرد و رفت . کپسول هیچ صدایی نمیداد وبا حرکتی اریب مانند به زمین نزدیک شد و حداکثر ۱۰ متری من در… بیشتر بخوانید »
مگه کلاه سرشون نبود پس چطوری چشاشونو دیدی ؟

کجا کدوم قسمت
بنام خدا
کارتون زیاد میبینی 🤣🤣🤣
نه چی میگی یکم حرف مندس را گوش کن
واقعا پس خیلی شانست خوب بوده خوش بحالت راستی فشم هم خیلی طبیعتش زیباست پس الکی نیومدن
داداش کارش خیلی عالی بوده کمتر میزدی با توهم کمتر بیایم از فشم شیشه بگیریم😂🤣😂
به نظرمن موجودات فرازمینی وجوددارن چون خداهم توی قرآن ازوجودشون گفته اماخیلی بهترازماان مااگه گیرشون بیاریم تبدیلشون میکنیم به موش آزمایشگاهی وزاربلاسرشون میاریم امااوناباتجهیزاتی که دارن وراحت میتونن بهمون غلبه کنن امااینکارونمیکنن چون مثل مااهل جنگ نیستن وباوجدان ترازماادمان واقعا بین ماواوناچقدرفرقه…
درسته ولی اوناهم رو ما آزمایش میکنن… هرچقدرم پیشرفته باشن بازم فکر میکنم از یه چیز ما میترسن وگرنه تا حالا کارمون تموم بود
دقیقا
قبل از اینکه ما گیرشون بیاریم اونا مارو گیر میارن